Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Затверджено бюджет Лосинівської територіальної громади на 2024 рік: головне із засідання 30 сесії Лосинівської селищної ради 8 скликання

Дата: 21.12.2023 15:07
Кількість переглядів: 411

Фото без опису

Сьогодні, 21 грудня, під головуванням селищного голови Анатолія Стрільця відбулося засідання 30 сесії Лосинівської селищної ради 8 скликання.

На початку засідання всі присутні вшанували пам’ять загиблих внаслідок збройної агресії рф проти України.

Під час сесії було розглянуто ряд питань із різних сфер життєдіяльності громади, які попередньо детально обговорювалися та розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій селищної ради.

Одним із найважливіших питань порядку денного було питання щодо затвердження бюджету Лосинівської територіальної громади на 2024 рік. Депутатами одноголосно було затверджено бюджет на 2024 рік, який становить 70 000 000 гривень, та план соціально-економічного розвитку Лосинівської територіальної громади.

Окрім вищевказаних питань на сесії розглядали наступне:

  • Надання дозволу на встановлення меморіальних дошок загиблим захисникам України;
  • Затвердження калькуляції плати проживання в Соціальному закладі «Гуртожиток «Турбота»;
  • Затвердження плану роботи Лосинівської селищної ради 8 скликання на 2024 рік;
  • Передача матеріальних цінностей на баланс військовим частинам. Варто зазначити, що протягом 2023 року завдяки злагодженій роботі керівництва громади та депутатського корпусу на потреби військових підрозділів було виділено із місцевого бюджету понад 1 мільйон 600 тисяч грн;
  • Земельні питання: затвердження технічної документації та про надання земельної ділянки у власність, затвердження проєкту землеустрою, надання дозволу на розробку проєкту землеустрою.

На завершення селищний голова подякував всім депутатам за нелегку, але злагоджену працю протягом 2023 року, привітав з прийдешніми зимовими святами та побажав всім миру, добра і радості в прийдешньому 2024 році та найскорішої ПЕРЕМОГИ!

Із результатами поіменного голосування та рішеннями 30 сесії 8 скликання Лосинівської селищної ради можна ознайомитись на офіційному сайті Лосинівської громади за посиланням: Нормативні документи. Рішення сесії будуть оприлюднені у термін, визначений чинним законодавством: не пізніше 5 робочих днів від дня ухвалення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь