Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Лосинівська громада допомагає захисникам України

Дата: 25.12.2023 16:48
Кількість переглядів: 216

Фото без опису

2023 рік підходить до завершення і настав час підбити підсумки. Воєнний стан триває, а це означає, що боротьба за незалежність та цілісність української держави продовжується. Напевно, немає жодної людини, яка б не висловила свою вдячність військовим. Кожен із нас робить для фронту все, на що має змогу: хтось донатить, хтось волонтерить, хтось випікає смаколики та шиє одяг, а хтось просто сумлінно виконує свою роботу. Так чи інакше, за останні два роки ми зуміли показати, що українці – це одна велика сім’я. А ще ми чудово розуміємо, що нашим хлопцям та дівчатам на полі бою дуже важко і вони потребують матеріальної підтримки у вигляді того чи іншого обладнання.

Лосинівська територіальна громада не залишається осторонь і намагається підтримувати захисників. Раніше за кошти місцевого бюджету було закуплено прожектори та передано до однієї із військових частин на загальну суму 99 990 грн (дев’яносто дев’ять тисяч дев’ятсот дев’яносто гривень). Цього разу, напередодні новорічних свят згідно запитів військових, за кошти місцевого бюджету було закуплено та передано наступне обладнання: гайковерт, акумуляторні батареї, шини, телевізор, компресор повітряний, акумуляторний перфоратор, зарядний пристрій, рація, старлінки, квадрокоптери, ноутбуки та планшети. Загалом було використано 608 494 грн (шістсот вісім тисяч чотириста дев’яносто чотири гривні). Також, протягом року, була надана фінансова підтримка одній із військових частин на суму 1 000 000 грн (один мільйон гривень). В цілях безпеки номер військових частин та напрями, куди була надана допомога, не розголошуються.

Від імені всієї Лосинівської громади вкотре хочемо висловити свою вдячність та глибоку пошану всім захисникам та захисницям України, які стоять на варті майбутнього та мужньо дають відсіч агресору. Працюємо разом задля Перемоги!

Слава Україні!

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь