Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Лосинівська громада отримала автомобіль швидкої допомоги

Дата: 09.01.2024 15:08
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

 

08 січня Лосинівська громада отримала приємний подарунок – автомобіль швидкої допомоги «VOLKSWAGEN VW TRANSPORTER» від Благодійного фонду «Підтримую добрі справи». Транспортний засіб оснащений всім необхідним та сучасним обладнанням для надання медичної допомоги, в тому числі й у невідкладних станах.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради, колектив медичних працівників Лосинівської та Галицької амбулаторій та селищний голова Анатолій Стрілець висловлюють щиру вдячність Народному депутатові України Валерію Зубу та директорці Благодійного фонду  Інні Зуб за таку чудову та, головне, необхідну допомогу. Приємно, що навіть після 2 років повномасштабного вторгнення, наша громада знаходиться під наглядом щирих, благодійних сердець!

Тепер медики зможуть надавати своєчасну медичну допомогу мешканцям громади ще оперативніше. Це дуже важливо для нашої громади, особливо, коли кожна секунда ціною в життя.

Селищний голова Анатолій Стрілець від себе особисто висловлює щиру вдячність Народному депутатові України Валерію Зубу та директорці Благодійного фонду «Підтримую добрі справи» Інні Зуб за багаторічну співпрацю та постійну всебічну підтримку Лосинівської громади.

Разом до перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь