Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Відбулася щотижнева робоча нарада селищного голови із керівниками відділів Лосинівської селищної ради

Дата: 15.01.2024 11:42
Кількість переглядів: 196

Фото без опису

15 січня відбулася традиційна робоча нарада селищного голови Анатолія Стрільця із керівниками відділів Лосинівської селищної ради. Засідання розпочалось із хвилини мовчання задля вшанування пам’яті про всіх загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації.

 Нараду очільник громаду розпочав зі слів: «Триває війна. Ми повинні працювати всі разом, триматися одного напрямку. Не все добре, не все гарно, але разом ми повинні йти до перемоги – кожен на своєму робочому місці».

Зокрема на засіданні мова йшла про наступне:

  • Як і завжди піднімалось питання про надання допомоги військовослужбовцям Збройних Сил України як із місцевого бюджету, так і на волонтерських засадах. Для роботи Лосинівської селищної ради дана тема є однією із найважливіших. Обговорювались види допомоги та шляхи її реалізації.
  • Триває робота над впровадженням електронного документообігу: минулого тижня працівники виконавчого апарату взяли участь у відповідному навчанні. Нагадуємо, що дане впровадження є вимогою часу, адже держава тримає курс на цифровізацію.
  • Основним питанням на даний момент є підготовка звіту селищного голови за 2023 рік: всі відділи селищної ради працюють над інформацією та подають її на узагальнення.
  • Триває підготовка до проведення засідання січневого виконкому та чергової 31 сесії. Розглядаються питання, котрі необхідно винести на розгляд.
  • Директор КНП «Лосинівський центр первинної медико-санітарної допомоги» повідомив, що відтепер до сімейних лікарів Лосинівської та Галицької амбулаторій можна зробити запис на прийом в режимі онлайн: завантажити застосунок «HELSI», зареєструватися та обрати лікаря, до якого необхідно зробити запис. Триває робота над тим, щоб пацієнти також мали змогу отримати електронне направлення через застосунок, тобто без особистого візиту до медичної установи.
  • Протягом цього тижня планується відкриття приватного стоматологічного кабінету в приміщенні Лосинівської амбулаторії.
  • Спалаху коронавірусу та інших нових вірусів на території громади не спостерігається.
  • Триває прийом громадян у Центрі надання адміністративних послуг.
  • Учні Лосинівської громади є учасниками ІІІ (обласного) етапу предметних олімпіад. Сподіваємось на гарні результати.
  • Селищний голова разом із представниками освіти 16 січня візьме участь у регіональному форумі з питань впровадження реформи шкільного харчування «Реформа харчування: виклики, досягнення, перспективи».
  • Відбулися зміни в порядку оформлення різних видів соціальних допомог. Уточнюйте деталі у фахівців та слідкуйте за новинами на сайті громади.
  • Нагадуємо для всіх посадових осіб: залишилось лише два тижні для подання декларації за 2022 рік. Несвоєчасне подання даного документу карається законодавством.

На завершення наради селищний голова наголосив на важливості виконавчої дисципліни та дотриманні розпорядку дня.

«Ми повинні допомагати військовим, переселенцям та всім тим, хто цього потребує. Робимо все вчасно та відповідально», - підсумував очільник.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь