Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

27 січня - Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

Дата: 27.01.2024 08:00
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

Сьогодні ми спиняємо час, аби вшанувати пам'ять тих, чиї душі залишились на шляху страшної трагедії – голокосту. День Вшанування Пам'яті Жертв Голокосту – це не просто дата в календарі. Це день, що нагадує нам про безмежність людської жертовності та важливість того, щоб ніколи не забувати.

Голокост – це сторінка історії, яка постала у нашій пам'яті як символ зла, на яке може піти людина. Цей день – час не лише вшанування тих, хто став жертвами, але й глибокого роздуму про майбутнє. Щоб подолати темряву минулого, ми повинні робити кроки у світле, будувати свідоме та поважне суспільство.

Нехай наші серця будуть відкриті для пам'яті, а руки – для тих, хто потребує нашої допомоги та захисту. Голокост – це свідчення про те, як важливо вміти бачити гідність кожної людини, незалежно від її походження, віросповідання чи кольору шкіри.

Спільною пам'яттю ми будуємо обіцяне "ніколи більше". Нехай цей день стане світлом, що освітить наш шлях до миру, рівності та поваги. Пам'ять про тих, хто не мав можливості долучитися до нашого світу, нехай буде нашим нагадуванням про те, як важливо оберігати гуманізм та поважати людське життя.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь