Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Знову перші!

Дата: 29.01.2024 13:49
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

Волейбол – це спорт, який завжди привертає увагу, нехай то будуть великі міжнародні змагання, чи то локальні турніри. У Лосинівці ця гра давно стала традиційним видом спорту, популярним серед молоді. До того ж, спортивні змагання є чудовою нагодою проявити себе для багатьох талановитих дітей, продемонструвати спортивну підготовку та високі спортивні результати.

Минулий тиждень став багатим на перемоги для лосинівчан. Так, у п’ятницю, 26 січня 2024 року, у с. Крути на базі Крутівського ЗЗСО відбувся щорічний волейбольний турнір серед шкільних команд хлопців і дівчат, присвячений Пам’яті Героїв Крут. Гостей привітав голова Крутівської  ТГ Бузун О.В., побажав гарної гри та чесної перемоги. У турнірі брали участь команди із смт Лосинівка, сіл  Крути, Хороше Озеро, Кукшин. Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалися за звання найкращої. Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. У результаті команда наших хлопців зайняла І місце, а команда дівчат – ІІ місце, поступившись команді дівчат із Крут із рахунком 2:0. Але у фіналі місця розподілилися так: Кукшин – ІV місце, Крути – ІІІ місце, Хороше Озеро – ІІ місце, Лосинівка – І місце. Команди були нагороджені грамотами та солодкими подарунками.

А в неділю, 28 січня, дві лосинівські команди, команда школярів «Юність» та збірна команда громади «Лосинівка», виборювали звання кращих у змаганнях на кубок Ніжинського району в м. Ніжин серед 8-ми команд району. Змагання проходили у спортивному залі МЦ «Спорт для всіх» під загальним керівництвом НРО ВФСТ «Колос». Ігри проходили із 3-х партій до 25 очок і подарували вражаючу боротьбу та незабутні моменти як для учасників, так і для вболівальників. Для «Юності» це був дебют, який приніс молодій команді цікаві враження та неповторні емоції, а для збірної команди – це була чергова гра, черговий адреналін, чергове командне взаєморозуміння і єднання задля перемоги. Результат – кубок Ніжинського району в руках нашої збірної команди!

           Вітаємо наших переможців та бажаємо їм продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу! Щира вдячність спортсменам, тренерам Руденку В.М. та Яременку Є.В. за здобуту перемогу, а вболівальникам за активну підтримку. Так тримати!

Висловлюємо подяку за підтримку та допомогу в організації поїздки селищному голові Стрільцю А.О. та директору Лосинівського МРЦ Заболотньому І.І.

Але найбільша і безмежна вдячність – ЗСУ, нашим захисникам і захисницям, за можливість навчатися, проводити змагання і жити повноцінним життям в цей нелегкий час!

За інформацією відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь