Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

08 лютого відбулась виїзна приймальня селищного голови Анатолія Стрільця до Перемозького старостинського округу

Дата: 08.02.2024 13:37
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

 

08 лютого відбулась виїзна приймальня селищного голови Анатолія Стрільця до Перемозького старостинського округу. Це перша приймальня очільника громади в цьому році.

Приймальня проводилася за участю секретаря селищної ради – Наталії Кошарної, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету – Марини Матяш та директора Центру надання соціальних послуг – Юлії Гнипи. Також, у приміщенні старостату, в.о. начальника служби у справах дітей Лариса Темчурова проводила прийом документів для оформлення статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Під час поїздки селищний голова відвідав Перемозький заклад загальної середньої освіти, місцеві підприємства, магазин споживчого товариства та Богданівський фельдшерський пункт.

Головні проблемні питання, які були озвучені жителями Перемозького старостинського округу – це відсутність транспортного сполучення, ямковий ремонт дороги та відсутність фельдшера у с. Чистий Колодязь. Також директор Центру надання соціальних послуг разом із соціальним робітником у с. Перемога відвідали одиноких громадян, що перебувають на обслуговуванні Центру.

Такі прийоми громадян будуть здійснюватися і надалі в усіх старостинських округах із метою поглибленого вивчення та вирішення хвилюючих питань населення громади та надання консультативної допомоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь