Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Відбулося засідання 31 сесії Лосинівської селищної ради 8 скликання

Дата: 16.02.2024 08:24
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

 

15 лютого під головуванням селищного голови Анатолія Стрільця відбулося засідання 31 сесії Лосинівської селищної ради 8 скликання.

На початку засідання всі присутні вшанували пам’ять загиблих внаслідок збройної агресії рф проти України.

Під час сесії було розглянуто ряд питань із різних сфер життєдіяльності громади, які попередньо детально обговорювалися та розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій селищної ради. Одним із найважливіших питань порядку денного було затвердження звіту селищного голови про роботу селищної ради та виконавчого комітету за 2023 рік. У звіті селищний голова Анатолій Стрілець охопив усі напрямки роботи ради та виконкому у звітному періоді, зазначивши, що цей звіт є підсумком роботи не лише голови, а й величезного колективу: депутатів, членів виконавчого комітету, працівників виконкому селищної ради, старост і працівників старостатів, керівників та працівників підприємств, установ та організацій громади, усіх небайдужих мешканців.

Депутатами було прийнято ряд важливих рішень, серед яких є затвердження звіту про виконання бюджету Лосинівської селищної територіальної громади за 2023 рік, затвердження Програми фінансової підтримки діяльності 16 ДПРЧ (м.Ніжин) 4 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області на 2024 рік, затвердження «Атикорупційної програми Лосинівської селищної ради на 2024-2026 роки» тощо. Також у ході сесії прийнято ряд рішень, що стосувалися земельних питань.

По закінченню пленарного засідання селищний голова подякував депутатському корпусу за злагоджену роботу.

Відповідно до регламенту усі рішення порядку денного будуть оприлюднені на офіційному сайті Лосинівської територіальної громади у визначені законодавством терміни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь