A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Відвідали земляків-захисників із Лосинівської громади на східному напрямку

Дата: 08.03.2024 16:42
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

 

Про мужність українських військових знають у найвіддаленіших куточках світу. Їх міць та хоробрість викликають захоплення. Проте кожному із цих титанів важлива підтримка.

Саме тому селищний голова Анатолій Стрілець, начальник відділу ЖКГ Анатолій Литовченко та директор КП «Промінь» Володимир Сукач вирушили у чергову далеку подорож до земляків, що борються за незалежність та суверенітет нашої держави.

Сотні кілометрів позаду. Із кожною зустріччю із нашими захисниками ми переконалися у величезній міці та силі нашого війська. Вони не лише захищають нашу країну, а й несуть надію та віру в майбутнє.

Побачивши їхню самовідданість, мужність та відважність, ми ще більше впевнені у тому, що разом зможемо подолати будь-які труднощі та виклики, що постають перед нами.

Користуючись нагодою, хочемо висловити щиру вдячність кожному, хто долучився до організації даної поїздки: керівництву ПП «Агропрогрес» за надані 50 л дизпалива, директорці Олені Білан та колективу кафе «Шоколад», керівництву та колективу Лосинівського хлібокомбінату, працівникам та мешканцям Вікторівського старостату, працівникам виконавчого комітету Лосинівської селищної ради та всім небайдужим мешканцям громади.

Дякуємо кожному військовому за його службу та відданість нашій країні. Ви - справжні герої, і ми завжди будемо пам'ятати про ваш внесок у захист нашої незалежності та миру.

Ця поїздка не була останньою, тож, традиційно – далі буде!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь