A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

18 березня відбулася традиційна робоча нарада селищного голови Анатолія Стрільця із керівниками відділів Лосинівської селищної ради

Дата: 18.03.2024 10:46
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

 

18 березня відбулася традиційна робоча нарада селищного голови Анатолія Стрільця із керівниками відділів Лосинівської селищної ради. Засідання розпочалось із хвилини мовчання задля вшанування пам’яті про всіх загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації.

Коротко про головне:

  • Триває підготовка до проведення 32 позачергової сесії. Найближчим часом заплановане засідання постійних комісій з метою попереднього розгляду проєктів рішень та внесення правок до них.
  • Триває підготовка до проведення засідання виконавчого комітету.
  • Допомога Збройним Силам України – триває регулярна робота над даним напрямом: участь у навчаннях щодо порядку закупівель для потреб захисників, розгляд заявок від військових частин для подальшого їх погодження тощо. Варто зазначити, що даний напрям для селищної ради є пріоритетним, саме тому ми шукаємо всі можливі варіанти щодо пришвидшення придбання допомоги для ЗСУ.
  • Медицина: в межах гуманітарної допомоги була отримана значна кількість ліків. Медикаменти будуть розподілені між фельдшерськими пунктами та амбулаторіями громади. Селищний голова зазначив про необхідність резерву ліків та перев’язувального матеріалу, котрі можуть знадобитися у разі екстреного випадку.
  • Триває підготовка до завершення опалювального сезону.
  • Найближчим часом заплановане проведення акції з благоустрою території. Закликаємо всіх мешканців громади долучитися до заходу: навести лад на прибудинкових ділянках та кладовищах громади.
  • Під час проведення благодійного концерту у Лосинівському будинку культури, що відбувся 16 березня, було зібрано 3000 грн. Дані кошти будуть використані для допомоги військовим.
  • Триває підготовка до проведення атестації педагогічних працівників, яка має відбутися у квітні. Також, в.о. начальника відділу освіти повідомила, що у Шатурській гімназії освітній процес триває із використанням технологій дистанційного навчання, оскільки значно зросла захворюваність серед дітей. В той же час Лосинівський ЗЗСО відновив очне навчання після тижневої «дистанційки», оскільки кількість хворих учнів знизилась.

Протягом наради селищний голова ще раз наголосив про важливість допомоги Збройним Силам України, оскільки вони захищають кожного із нас. Розглядається можливість надання одноразової допомоги військовослужбовцям, а також сім’ям при народженні дитини. Дане питання ще вимагає опрацювання.

Окрім того, очільник подякував від імені всього виконавчого комітету мешканцям громади, котрі на минулих вихідних організувалися та провели прибирання на власних вулицях. Керівник зазначив, що саме завдяки подібній згуртованості громадян ми маємо можливість зробити нашу громаду кращою.

На завершення наради селищний голова побажав усім продуктивного тижня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь