A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Як молодь планувала своє майбутнє у Лосинівській громаді?

Дата: 20.03.2024 13:52
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

 

Створити Молодіжний простір, територію для відпочинку населення та відкритий спортивний майданчик – такі потреби озвучила молодь громади під час відкритого заходу «Майбутнє громади очима молоді». Захід пройшов за участі голови громади та представників Лосинівської селищної ради.

Кожен учасник мав можливість побути в ролі Мрійника і по-справжньому виразити себе, помріяти про майбутнє громади. На наступному етапі вони ставали Реалістами і ретельно вивчали свої ідеї, щоб з’ясувати, чи реальні вони. А ще у кожного була роль Критика. Ці ролі давали змогу молоді розкритись з різних сторін і об'єктивно оцінити запропоновані ідеї та рішення до них.

"Багато від молоді звучало відсутність чи недостатність місць для корисного дозвілля в громаді. Потреба є в Молодіжному просторі в громаді. В результаті було напрацьовано багато класних рішень, хоча і деякі з них все ж таки залежать від наявності фінансування. Але були і такі, які можна реалізувати просто за рахунок ініціативи і колективної підтримки. Саме такі заходи допомагають людям визначити потреби і спробувати знайти рішення, як їх вирішити. І все це про діалог та співпрацю", —- зазначила координаторка напряму залучення громадян Тетяна Романова проєкту DOBRE. Голос громад - Чернігівщина" Програма DOBRE

Захід відбувся в межах Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь