A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

На крок ближче до цифровізації: працівники Лосинівської селищної ради взяли участь у навчанні щодо впровадження системи електронного документообігу

Дата: 22.03.2024 14:31
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

 

21 березня у Лосинівській селищній раді проводилось навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Впровадження системи електронного документообігу в діяльність органів місцевого самоврядування».

Заняття проводилось Чернігівським регіональним центром підвищення кваліфікації в особі заступниці директора Центру Наталії Коваленко, а також начальником відділу з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Чернігівської ОДА Клименком Олександром.

На сьогодні питання електронного документообігу в органах державної влади та місцевого самоврядування є надзвичайно важливим та регламентується чинним законодавством. У майбутньому всі державні установи мають перейти на цифровий формат взаємодії, поступово відмовившись від паперової документації. Лосинівська селищна рада активно працює в даному напрямку, тож проведене заняття було надзвичайно корисним та необхідним.

Щиро дякуємо нашим спікерам за змістовну та корисну інформацію!

Чернігівський регіональний центр підвищення кваліфікації виконує функції регіонального навчального і науково-методичного закладу системи підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних та комунальних підприємтсв, організацій (установ, закладів).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь