A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

26 березня відбулося засідання виконавчого комітету під керівництвом селищного голови Анатолія Стрільця

Дата: 26.03.2024 15:33
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

 

Нарада, традиційно, розпочалася хвилиною мовчання з метою вшанування пам’яті про загиблих внаслідок російської агресії на території України. Згодом присутні перейшли до розгляду питань згідно порядку денного.

Також селищний голова привітав членів виконавчого комітету: старосту Сальненського старостинського округу Людмилу Петрик та спеціаліста відділу культури та туризму Лосинівської селищної ради Яну Реку, котрі відзначали свій день народження у березні.

Детальніше про засідання:

  • Заслухали інформацію про стан виконавської дисципліни, організації документів контролю та ведення діловодства в апараті Лосинівської селищної ради у 2023 році.
  • Підтримали рішення щодо запровадження трудової повинності та організації суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Лосинівської територіальної громади.
  • Затвердили заходи з благоустрою населених пунктів на території Лосинівської селищної ради на 2024 рік.
  • Затвердили Порядок надання згоди на переведення житлових будівель та приміщень у категорію нежитлові, переведення нежитлових будівель та приміщень у категорію житлових.
  • Надали згоду на звільнення на 50% (діти із багатодітних сімей) та 100% (дитина, позбавлена батьківського піклування) від батьківської плати за харчування учнів та вихованців Лосинівської громади.
  • Затвердили рішення про внесення змін до складу опікунської ради при виконавчому комітеті Лосинівської селищної ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету № 83  від 25.05.2023 року.
  • Продовжується робота над наданням статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Цього разу такий статус отримало 66 дітей.
  • Розглянули заяви про призначення помічника та надання матеріальної допомоги.

На завершення засідання селищний голова вчергове наголосив, що головний обов’язок кожного – допомагати українським захисникам. Ми повинні робити все можливе, щоб наші захисники отримали все необхідне.

Також, було анонсовано проведення акцій «За чисте довкілля» та «Посади дерево» на території Лосинівської громади у квітні місяці.

Із рішеннями виконавчого комітету можна ознайомитись на сайті Лосинівської територіальної громади, що будуть опубліковані у визначені законодавством терміни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь