A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

До Лосинівської громади із робочим візитом завітали представники Програми Добре

Дата: 29.03.2024 11:45
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

 

28 березня до Лосинівської громади завітали представники Програми Добре: гарний друг громади, старший програмний спеціаліст Наталія Сафронова та MEL officer Євгенія Сльозка. В межах робочого візиту гості провели бесіду із селищним головою Анатолієм Стрільцем та працівниками комунальних установ громади, де були реалізовані різноманітні проєкти за участі Програми DOBRE. Протягом дня наші партнери відвідали Лосинівку, Перемогу та Галицю.

Нагадаємо, що із 2021 року Лосинівська громада отримала велику кількість обладнання. Зокрема мова йде про такі проєкти як:

Добре 1:

  • Створення агенції місцевого розвитку з коворкінг простором в Лосинівській територіальній громаді у приміщенні Лосинівської селищної ради. В межах даного проєкту було облаштовано приміщення, де проводяться засідання сесії та виконавчого комітету, різноманітні навчання, зустрічі тощо.
  • Молодіжний проєкт. Була здійснена закупівля обладнання для можливості перегляду фільмів під відкритим небом.
  • Створення інформаційно-дозвіллєвих центрів у Перемозі та Галиці. Нагадаємо, що дані простори функціонують на базі бібліотек.
  • Покращення послуги. В рамках даного проєкту було розроблено План покращення надання послуг будівництва, ремонту, обслуговування доріг та тротуарів в Лосинівській ТГ на 2021 – 2026 роки. Також Лосинівська громада отримала тріскоріз, вібраційний каток, піскорозкидач, гудронатор, косарку роторну, віброплиту, повітродувку та фрезу для обрізки дерев.

Добре 2:

  • Місцевий економічний розвиток. В рамках даного проєкту найближчим часом у Лосинівці, Галиці та Світанку будуть облаштовані торгівельні ряди на тамтешніх базарах, де мешканці матимуть змогу реалізовувати свою продукцію.
  • Проект екстреного реагування на виклик військової агресії РФ проти України. Із початком повномасштабного вторгнення Програма DOBRE надала нашій громаді багато корисного та необхідного обладнання. Мова йде про генератори для старостатів та закладів освіти, електричні плити, пароконвектори, кухонні столи, холодильники та морозильні камери для харчоблоків закладів освіти, ноутбуки та принтери, набори різноманітних інструментів, бензопилу, мотопомпу для брудної води, компресор, електроінструменти, ручні інструменти тощо. Все це обладнання було розподілено між закладами освіти громади, старостинськими округами, передано на баланс комунальних підприємств «Промінь» та «Благоустрій».
  • Молодіжний проєкт. В рамках даного проєкту Програмою Добре було закуплено трибуни для встановлення на стадіоні у селищі Лосинівка.

Нагадаємо, що Програма DOBRE НЕ НАДАЄ гроші громаді, а самостійно закуповує та доставляє обладнання. Також, хочемо зазначити, що DOBRE – це не тільки про техніку.  DOBRE – це також і навчання, і консультування, що є не менш важливим для розвитку громади.

Від імені Лосинівської громади висловлюємо щиру подяку нашим партнерам за багаторічну співпрацю та підтримку. Ваша допомога надихає змінюватись на краще!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь