A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Понад 700 000 грн на ЗСУ: відбулось засідання 32 (позачергової) сесії 8 скликання

Дата: 04.04.2024 16:48
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

 

04 квітня під головуванням селищного голови Анатолія Стрільця відбулося засідання 32 (позачергової) сесії Лосинівської селищної ради 8 скликання.

На початку засідання всі присутні вшанували пам’ять загиблих внаслідок збройної агресії рф проти України.

Під час сесії було розглянуто ряд питань із різних сфер життєдіяльності громади, які попередньо детально обговорювалися та розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій селищної ради.

Загалом депутатами було прийнято ряд важливих рішень. Коротко про головне:

  • Затвердили передачу обладнання військовим частинам Збройних Сил України на загальну суму понад 700 000 грн. Мова йде про техніку, котра в міжсесійний період була закуплена Лосинівською громадою за рахунок коштів місцевого бюджету. На баланс військових частин цього разу було передано: квадрокоптер DJI Mavic 3 – 3 шт., 12 шин, 4 акумулятори, домкрат гідравлічний, набір інструменту, квадрокоптер DJI Matrice 350 RTK. Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради спільно із депутатським корпусом подібні акти передачі затверджують кожної сесії.
  • Окрім передачі обладнання військовим частинам також було затверджено дві цільові Програми надання фінансової підтримки військовим частинам на загальну суму 1 889 000 грн. Дані програми необхідні для можливості майбутніх закупівель для наших захисників.
  • Було заслухано та затверджено звіти керівників комунальних підприємств Лосинівської селищної ради: КНП «Лосинівський ЦПМСД», КП «Промінь» та КП «Благоустрій».
  • В рамках співпраці із Програмою DOBRE Лосинівська громада отримала медичне обладнання, котре було надано партнерами для покращення якості, доступності та ефективності надання первинної медичної допомоги на території Лосинівської громади. Мова йде про таку техніку, як: Автоматичний зовнішній дефібрилятор С1А (2 шт.); Експрес-аналізатор для визначення гемоглобіну глікірованного і глюкози в крові Clover A1c Infopia; Холестерометр-глюкометр Element Multi (6 шт.); Бінокулярний біологічний мікроскоп  (2 шт.); Стерилізатор повітряний ГП-20 (МІЗ-МА) (2 шт.); Сумка-укладка для сімейного лікаря (СУСЛ №11) (17 шт.); Напівавтоматичний біохімічний аналізатор Mindray ВА-88А (2 шт.); Електрокардіограф Heaco (3 шт.). На засіданні 32 (позачергової) сесії дане обладнання було передано на баланс КНП «Лосинівський ЦПМСД» та буде використовуватись у Лосинівський і Галицькій амбулаторіях, фельдшерських пунктах громади.
  • Прийнято рішення про зміну засновника, зміну назви, внесення змін до Статуту Світанківського історико-краєзнавчого музею Українсько-Чесько-Словацької дружби (с.Світанок) Ніжинської районної ради Чернігівської області та затвердження Статуту в новій редакції;
  • Також прийнято рішення про демонтаж (заміну) окремих елементів пам’ятників і пам’ятних знаків, меморіальних дощок, пов’язаних із радянською символікою в населених пунктах Лосинівської територіальної громади.
  • Земельні питання: надання дозволу на розроблення технічної документації, затвердження технічної документації та про надання земельної ділянки  у  власність тощо.

Із рішеннями та протоколами поіменного голосування можна ознайомитись на сайті громади у вкладці «Нормативні документи», що будуть оприлюднені у визначений законодавством термін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь