A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Насиченою на спортивні заходи видалася п'ятниця 5 квітня в закладах освіти нашої громади

Дата: 06.04.2024 13:29
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

 

Цього дня Українська федерація "Спорт заради розвитку" за сприяння Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні проводила флешмоб "White card" ("Біла картка"). Основною метою флешмобу було єднання з міжнародною спільнотою та всією Україною з метою усвідомлення унікальної здатності спорту згуртовувати людей навколо ідей миру, дружби і розвитку. Усі заклади освіти Лосинівської громади долучилися до цієї акції, щоб показати "білу картку" заради миру і спокою в світі.

Але основним заходом, запланованим із метою відзначення Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру, який ми святкуємо сьогодні, та Всесвітнього дня здоров’я 7  квітня, були спортивні змагання, які проходили в Лосинівському закладі освіти. Гаслом цих змагань були слова резолюції Генеральної Асамблеї ООН: "Здоровий спосіб життя, фізична та інтелектуальна активність - запорука загального процвітання й добробуту". 

Команди Галицького, Лосинівського, Перемозького, Сальненського ЗЗСО та Світанківської гімназії виборювали першість у змаганнях із волейболу та настільного тенісу. Зустрічей у такому форматі давно не було, тому боротьба між командами була запеклою. У фіналі маємо такі результати:

волейбол – 1 місце (команда Лосинівського ЗЗСО), 2 місце (команда Сальненського ЗЗСО), 3 місце (команда Перемозького ЗЗСО); 

настільний теніс – 1 місце (команда Світанківської гімназії), 2 місце (команда Лосинівського ЗЗСО), 3 місце (команда Сальненського ЗЗСО).

 Кращими тенісистами стали: із Світанківської гімназії Міхель Д. (1 місце), Молостов Т. (2 місце), Степаненко В. (3 місце); із Лосинівського ЗО – Вовкогон О. (1 місце), Рябущиць П. (2 місце), Коваль Б. (3 місце); із Сальненського ЗО – Батрак С. (1 місце), Думенко Д. (3 місце); із Перемозького ЗО – Коровай Р. (2 місце). 

Команди-переможці та учні-переможці були нагороджені Кубком (волейбол) та медалями (волейбол, настільний теніс), а учасники – грамотами та подяками. Крім цього, кожна шкільна команда отримала в подарунок ще й волейбольний м’яч. Також протягом дня діти ласували смаколиками від селищного голови Стрільця Анатолія Олексійовича.

Мабуть, не потрібно нагадувати, що кожен день, який ми зараз проживаємо, наступає для нас завдяки нашим Збройним Силам. На спортивних заходах у п’ятницю учасниками освітнього процесу було зібрано 4279 гривень, які діти та дорослі вчергове адресують нашим захисникам задля швидшої перемоги над ворогом, "заради миру і спокою в світі".

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту вітає всіх жителів громади із Міжнародним днем спорту та Всесвітнім днем здоров’я і висловлює щиру вдячність селищному голові Стрільцю А.О. за чергову підтримку спортивних заходів у закладах освіти громади,  Лосинівському ЗЗСО за допомогу в організації спортивних змагань, а спортсменам та їх наставникам – за активну участь.

Слава Україні! І вперед до нових звитяг!

 

Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь