Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Відбулися заходи до Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2024 11:06
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

8 травня в Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, що стало найстрашнішою трагедією ХХ сторіччя.

Цього року Україна втретє зустріла його в умовах повномасштабної збройної агресії росії, яка супроводжується жахливими воєнними злочинами з боку російської армії та політично-військового керівництва рф.

У Лосинівській громаді до Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбулось традиційне покладання квітів до меморіалів та вшанування пам'яті загиблих у Другій світовій війні. Пам’ятаємо й цінуємо подвиг героїв минулого та дякуємо воїнам, які зараз відвойовують незалежність та волю України, свободу кожного з нас.

Сьогодні, 8 травня, мешканці нашої громади, керівництво та працівники Лосинівської селищної ради, учні закладів загальної середньої освіти вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні та воїнів сьогодення покладанням квітів. Присутні хвилиною мовчання віддали шану всім загиблим. У цей важкий для нашої країни час кожен з нас повинен висловити слова глибокої вдячності ветеранам Другої світової війни. Вони б пишалися героїзмом своїх нащадків, які сьогодні самовіддано виборюють свободу та незалежність в російсько-українській війні.

Сьогодні, коли в Україні триває війна за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні набуває особливого значення. Він вселяє віру в перемогу над рашистськими окупантами. Висловлюємо вдячність Збройним силам України, воїнам, які захищають наше право на свободу, цивілізованість, вільне майбутнє. Пам'ятаємо, яку ціну платимо за щастя жити на рідній землі.

Вічна слава тим, хто не повернувся з війни. Низький уклін і глибока шана ветеранам та тим, хто захищає наш сьогоднішній день і виборює майбутній.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь