Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Бланодійники в Лосинівській громаді

Дата: 08.05.2024 16:50
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

В цей нелегкий для України час всі єднаються у відчайдушній боротьбі та роблять все, щоб забезпечити усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує. Сьогодні нашу Лосинівську громаду відвідав голова громадської організації "Ніжинська міськрайонна організація ветеранів, учасників бойових дій" - Ступак Сергій Михайлович та Дердей Ярослав Володимирович – член ГО «НМОВУБД» котрі передав для громади гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування. Дана гуманітарна допомога буде передана для воїнів ЗСУ та особам, які перебувають в Соціальному закладі «Гуртожиток Турбота».

Висловлюємо благодійникам слова щирої подяки за гуманітарну допомогу. Ваша підтримка є важливим свідченням небайдужості, доброти та надії на кращі часи. Від щирого серця дякуємо нашим благодійникам! Надіємось на подальшу співпрацю та підтримку.

Разом до Перемоги!

Разом-сила


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь