Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Перемозі – ПЕРЕМОГИ!!!

Дата: 31.05.2024 09:56
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

30 травня 2024 року рій «Кожум’яки» Перемозького ЗЗСО, який став переможцем І (територіальної громади) етапу  Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), взяв участь у ІІ (обласному) етапі, який проходив в online-режимі для трьох вікових груп. Наша вікова група – середня. Серед учасників учні 6 класу Бойко Софія, Яременко Іванна, Новіков Олексій, учні 8 класу Авраменко Нікіта, Петрик Євген, учні 9 класу Парасюк Андрій, Яременко Варя, Лисенко Софія. Ройова – Лисенко Софія. Керівник рою – Назаренко Володимир Дмитрович, педагог-виховник – Шевчун Світлана Іванівна.

Діти змагалися в залікових конкурсах: інтелектуальному історичному конкурсі «Відун», конкурсі з надання долікарської допомоги «Рятівник», туристичному конкурсі та інтелектуально-творчому конкурсі «Пластун». На відповіді давалося по 30 хвилин. Із завданнями діти справилися вчасно, навіть достроково. Були ще й обов’язкові конкурси: творчо-мистецький конкурс «Ватра» за темою «Нескорена Україна» (відеоролик) та конкурс «Книга звитяг» (щоденник, який складається з 2-х частин: «Спадок» та «Здобуток»), які потрібно було завантажити для перегляду до Google-форми у визначені терміни. Все було зроблено. Тепер будемо чекати результатів.

До речі, рій «Кожум’яки» в минулому навчальному році теж брав участь в обласному етапі і серед 29 роїв області посів 5 місце. На таку високу сходинку жодного року ніяка наша команда не піднімалася. Також вони отримали подяки КПНЗ «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» за конкурси «Відун» та «Книга звитяг». Будемо мати надію і на непоганий цьогорічний результат.

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь