Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Перемозі – ПЕРЕМОГИ!!!

Дата: 31.05.2024 09:56
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

30 травня 2024 року рій «Кожум’яки» Перемозького ЗЗСО, який став переможцем І (територіальної громади) етапу  Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), взяв участь у ІІ (обласному) етапі, який проходив в online-режимі для трьох вікових груп. Наша вікова група – середня. Серед учасників учні 6 класу Бойко Софія, Яременко Іванна, Новіков Олексій, учні 8 класу Авраменко Нікіта, Петрик Євген, учні 9 класу Парасюк Андрій, Яременко Варя, Лисенко Софія. Ройова – Лисенко Софія. Керівник рою – Назаренко Володимир Дмитрович, педагог-виховник – Шевчун Світлана Іванівна.

Діти змагалися в залікових конкурсах: інтелектуальному історичному конкурсі «Відун», конкурсі з надання долікарської допомоги «Рятівник», туристичному конкурсі та інтелектуально-творчому конкурсі «Пластун». На відповіді давалося по 30 хвилин. Із завданнями діти справилися вчасно, навіть достроково. Були ще й обов’язкові конкурси: творчо-мистецький конкурс «Ватра» за темою «Нескорена Україна» (відеоролик) та конкурс «Книга звитяг» (щоденник, який складається з 2-х частин: «Спадок» та «Здобуток»), які потрібно було завантажити для перегляду до Google-форми у визначені терміни. Все було зроблено. Тепер будемо чекати результатів.

До речі, рій «Кожум’яки» в минулому навчальному році теж брав участь в обласному етапі і серед 29 роїв області посів 5 місце. На таку високу сходинку жодного року ніяка наша команда не піднімалася. Також вони отримали подяки КПНЗ «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» за конкурси «Відун» та «Книга звитяг». Будемо мати надію і на непоганий цьогорічний результат.

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь