Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Громада знову в жалобі - у Небесному воїнстві стало ще на одного Героя більше.

Дата: 11.06.2024 15:38
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

Сьогодні в останню путь провели нашого захисника, Михайла Федоряка, який віддав своє життя за свободу і незалежність України, за мирне життя кожного з нас. Сьогодні сумуємо і плачемо усі, бо втратили хороброго та мужнього воїна, друга , брата , сина та золоту людину. Наш Захисник показав нам приклад справжнього патріота, приклад хоробрості і відваги, він чесно і до кінця виконував свій обов’язок воїна і громадянина, віддавши своє безцінне життя за вільне майбутнє у Незалежній Україні. Наш Герой назавжди залишиться у наших серцях!

Федоряко Михайло Васильович народився 21.11.1982 року в місті Ніжин, де і провів все своє дитинство та юність. В 1989 році пішов до школи, де закінчив 9 класів, після чого вступив до ПТУ за фахом - електрозварювальник. Після закінчення ПТУ пішов в самостійне життя, змінив чимало професій і посад, був кмітливою та працелюбною людиною. Останнім місцем роботи було монтаж веж стільникового зв'язку. Одружився Михайло Васильович в 2016 році в місті Києві. В 2018 році в Михайла народився син, якого він безмежно любив та віддавав все своє батьківське тепло. З перших днів повноваштабного вторгнення, Михайло стояв на захисті Ніжина. У квітні 2022 року пішов добровольцем до 66 Бригади ЗСУ. Служив в Другому батальйоні Третьої мінометної батареї Першого взводу мінометником.

Загинув Михайло Васильович 04.06.2024 року в селі Невське Луганської області Сватівського району під час ворожого танкового обстрілу, захищаючи Україну до останнього подиху.

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях.

Щирі співчуття рідним бійця. Вічна пам’ять Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь