Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДКРИТТЯ МЕМОРІАЛЬНИХ ДОШОК ЗАГИБЛИМ ГЕРОЯМ

Дата: 15.07.2024 10:46
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

Пам’ять… Таке коротке слово. Вона ніколи не згасне! Герої житимуть, допоки житиме пам’ять про них, а пам’ятати й шанувати тих, хто віддав за нас із вами життя, – це наш святий обов’язок, це наша шана і гордість за справжніх Героїв!

Сьогодні, 15 липня 2024 року, в День Української Державності в Лосинівській громаді відбулося урочисте відкриття меморіальних дошок в пам’ять про загиблих земляків-захисників:

• Просі Дмитру Анатолійовичу (17.08.1996 – 30.01.2024) у с. Шатура;

• Михайлову Олександру Сергійовичу (30.09.1974 – 18.04.2024) у с. Шатура;

• Солянику Володимиру Вікторовичу (20.08.1980 – 05.03.2024) у с. Шняківка.

• Кулинку Сергію Віталійовичу (25.12.1976 – 03.09.2023) у с. Перемога.

З нагоди церемонії відкриття меморіальних пам’ятних дошок було запрошено сім’ї, близьких, рідних загиблих Героїв, односельців. Люди, які зібралися на урочистостях, плакали, бо надто тяжким виявився біль втрати й надто свіжою раною в серцях тих, хто знав загиблих Захисників.

Голова громади Анатолій Стрілець зазначив: «Відкриття пам’ятних дошок – це символ пам’яті, яка назавжди викарбувала в наших серця імена Героїв, завдяки кому ми живемо, працюємо, навчаємося. Наші земляки віддали за нас з вами найцінніше, що є в людини, – власне життя. Вони завжди поруч, Герої живуть серед нас! Допоки ми живі – житиме пам’ять про них».

Присутні хвилиною мовчання і квітами вшанували світлу пам’ять Героїв, які ніколи вже не повернуться до рідного дому, а боронитимуть рідну землю у лавах небесного воїнства.

Низький уклін мужнім воїнам і безмежна подяка за Україну! Пам’ятаємо і віддаємо шану усім борцям за волю та кращу долю України, а нині ¬ Героям російсько-української війни! Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь