A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Толока в школі

Дата: 27.03.2017 19:32
Кількість переглядів: 1267

Фото без описуЗазвичай напередодні Великодня кожна добропорядна сім’я прибирає, ремонтує та прикрашає свою оселю після холодної зими. Так цьогоріч сталося і в колективі Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Основні роботи були пов’язані з прибиранням сміття, сухого листя та гілок, сухостою, вирубуванням парослів та сухих дерев навколо шкільної території. З граблями, сокирами та бензопилами працівники школи та небайдужі жителі селища 27 березня о дев’ятій ранку дружно взялися за роботу.

Спільними зусиллями було розчищено територію біля спортивного майданчика, що межує зі ставком, повипилювали хащі за школою, трактором підгорнули смітник, очистили місце біля ділянок та туалетів.

Дирекція Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів щиро дякує техперсоналу, учителям та учням школи.

Особлива подяка батькам учнів та мешканцям селища, які не залишилися байдужими і долучилися до роботи. Нехай втома після прибирання обернеться для вас міцним здоров’ям, а праця радує око та викликає вдячність оточуючих.

Директору ТОВ Агрофірма «Лосинівська» Селютіну Сергію Тихоновичу дякуємо за виділений транспорт. А також спасибі водіям камазу та трактора-погрузчика Могильному Олексію Петровичу та Сукачу Олексію Івановичу.

Велике прохання до всіх жителів селища Лосинівки викидати особисте сміття не туди де ближче і де ростуть кущі, а на спеціально відведені для цього території. Адже потрібно пам’ятати, що ЧИСТО НЕ ТАМ, ДЕ ПРИБИРАЮТЬ, А ТАМ, ДЕ НЕ СМІТЯТЬ.


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь