A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Змагання з гандболу

Дата: 13.03.2017 23:00
Кількість переглядів: 830

Фото без описуТрадиційно в Ніжині проводиться турнір з гандболу серед учнів загальноосвітніх закладів. Присвячується цей турнір річниці виведення військ з Республіки Афганістан та вшануванню учасників бойових дій на території інших держав. 

Цього року дата проведення турніру співпала з Днем пам’яті Героїв Небесної сотні. І це стало досить символічним, бо серед активних учасників Революції Гідності були й представники Ніжинської Спілки ветеранів Афганістану. Події на Майдані не минули безслідно для воїнів-афганців – внаслідок отриманих тяжких поранень під час подій 18-20 лютого 2014 року помер їх побратим Віктор Орленко з с. Талалаївка. 

Загалом участь у змаганнях взяли 9 команд: дві команди Ніжинського району (Вертіївської та Лосинівської ЗОШ І-ІІІст.); дві команди дівчат (Ніжинських ЗОШ І-ІІІ ст. №2 та №9); 2 команди ННВК «Престиж» №16, команди Ніжинських ЗОШ І-ІІІ ст. №2, №9 та №15. 
Відкрили турнір голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин та учасник бойових дій в Афганістані, полковник, кавалер Ордену «Червоної зірки» Дмитро Казімір.

За результатами запеклої боротьби, перемогу виборола дебютант змагань команда Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст.. Друге та третє місця посіли команда міської ЗОШ № 15 та команда ННВК «Престиж» № 16 відповідно. 

Переможці були нагороджені кубками, медалями та дипломами; решта команд учасниць– грамотами за активну участь. Всі команди отримали солодощі від голови райдержадміністрації Вячеслава Івашина. 
Організаторами турніру виступили сектор сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації та міський центр здоров’я  «Спорт для всіх». 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь