A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ОГОЛОШЕННЯ

ДО ВІДОМА ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

 Лосинівська  селищна  рада   нагадує   про необхідність оформлення  права власності  на  земельні ділянки, якими користуються  жителі за межами населених пунктів громади  відповідно до наданих  їм в попередні роки.

12:06:33 02.03.2021

Про проведення лижного турніру

20 лютого 2021 року на території Лосинівського стадіону відбудуться лижні перегони, приурочені до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні. Початок: о 11-00 год. Запрошуємо жителів Лосинівської ТГ прийняти участь у лижному турнірі та поборотися за призові місця.

09:51:11 19.02.2021

ОГОЛОШЕННЯ ПРО НАМІР ЗМІНИ ТАРИФУ НА ВИРОБНИЦТВО ТА ПОСТАЧАННЯ ТЕПЛОВОЇ ЕНЕРГІЇ, ЩО ВИРОБЛЯЄТЬСЯ НА УСТАНОВАХ З ВИКОРИСТАННЯМ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ДЖЕРЕР ЕНЕРГІЇ

Згідно Порядку інформування споживачів про намір зміни/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України від 05.06.2018 року №130 суб’єкт господарювання, в даному випадку ПП «Тепло-енергія Плюс», інформує споживачів про намір здійснити затвердження тарифу на виробництво та постачання теплової енергії та приймає зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань у строк і в спосіб, визначений цим Порядком.

15:02:17 16.02.2021

ЗМІНЕНО ГРАФІК ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ

У зв’язку з залученням трактора КП «Промінь» до прибирання снігу по вул. громади, ЗМІНЕНО ГРАФІК ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ : 02.02.2021р. смт.Лосинівка, вулиці Богословська, Гоголя, Гетьманська, Київська, Героїчна, Суворова, Пушкіна, Лаврська, Мічуріна, Партизанська, Чернишевського, Коцюбинського, Лермонтова, Садова, 1-го Травня, М.Яринича, Молодіжна, Ф.Мотильової, Затишна, пров.Зелений.: Шевченка, Набережна, М.Лисенка, Пугачова, Миру, Ватутіна, Франка, Українська, Горького, Чкалова, О.Кошового, Л.Українки, Троїцька, Дружби, Шкільна, пров.Троїцький, вул.В.Пузіна, Незалежності, Бр.Бондаревих та с.Погребець. Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради

16:37:21 01.02.2021

УВАГА! КОНКУРС!

З 22 січня 2021 року оголошено конкурс на заміщення вакантної посади у фінансовий відділ Лосинівської селищної ради Ніжинського району Чернігівської області: головний спеціаліст.

09:32:25 22.01.2021

УВАГА! КОНКУРС!

З 25 грудня оголошено конкурс на заміщення вакантних посад у структурний підрозділ виконавчого комітету Лосинівської селищної ради Ніжинського району Чернігівської області.

16:00:03 25.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь