Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ  32- Ї РІЧНИЦІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ 32- Ї РІЧНИЦІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

Сьогодні минає 32 роки від дня Чорнобильської катастрофи, яка озивається пекучим болем і стражданнями у багатьох родинах. Як не сумно констатувати цей факт, але Чорнобиль відкрив собою нову епоху. Ми ділимо історію на період "до і після Чорнобиля". 

08:36 26.04.2018

ТРИДЕННІ НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВІ ЗБОРИ ВИПУСКНИКІВ

ТРИДЕННІ НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВІ ЗБОРИ ВИПУСКНИКІВ

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради спільно з відділом освіти Ніжинської РДА та Ніжинським об’єднаним міським військовим комісаріатом видали наказ про проведення навчально-польових занять 19, 20 та 23 квітня 2018 року. Методичний кабінет склав План проведення триденних зборів з предмету «Захист Вітчизни» з метою закріплення рівня знань, практичних умінь та навичок учнів 11-х класів.

17:19 24.04.2018

ДИСТАНЦІЙНИЙ «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ» ДОПОМАГАЄ МОЛОДІ

ДИСТАНЦІЙНИЙ «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ» ДОПОМАГАЄ МОЛОДІ

Одним з найважливіших рішень в житті людини є вибір виду професійної діяльності. Обрана професія повинна враховувати інтереси – «чим хочу займатись», нахили і здібності – «що якнайкраще виходить і до чого є схильність» та потребу ринку праці – «де в подальшому працевлаштуватись».

17:03 24.04.2018

ЧЕМПІОНАТ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ПАУЕРЛІФТИНГУ

ЧЕМПІОНАТ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ПАУЕРЛІФТИНГУ

21 квітня 2018 року відбувся черговий чемпіонат Чернігівської області з пауерліфтингу серед  спортсменів з ураженнями ОРА та вадами зору.Змагання проходили в місті Чернігові, на якому був присутній і наш односелець Гавриш Анатолій, який виборов призові місця. Анатолій  (вагова категорія 107+) в жимі лежачи з  152 кг завоював «золото» в  цьому виді та «бронзу» в загальному заліку змагань.

16:01 24.04.2018

7 МІФІВ ПРО ВИБІР ЛІКАРЯ

7 МІФІВ ПРО ВИБІР ЛІКАРЯ

У рамках медичної реформи з 2 квітня в Україні стартувала кампанія з обрання лікаря. Люди вибирають лікарів, яким довіряють, та підписують з ними декларації на обслуговування. З липня медичні заклади почнуть переходити на нову систему фінансування – держава платитиме саме тим лікарям та медзакладам, до яких звертаються люди за допомогою.

14:58 24.04.2018

ПРОВЕДЕНО АКЦІЮ «ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ»

ПРОВЕДЕНО АКЦІЮ «ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ»

 У  рамках акції «За чисте довкілля»,  та з метою виховання дбайливого і бережного ставлення до навколишнього середовища 19 квітня 2018 року у селищі Лосинівка та в усіх населених пунктах громади проведено толоку(суботник) .

21:53 20.04.2018

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ЛІКВІДАТОРІВ ЧАЕС

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ЛІКВІДАТОРІВ ЧАЕС

Напередодні Міжнародного дня пам’яті Чорнобильської трагедії в селищі Лосинівка біля пам’ятника «Ліквідаторам Чорнобильської АЕС» були висаджені кущі самшиту.

21:02 20.04.2018

ПЕРША ХВИЛЯ ВЕСНЯНОГО ПРИЗОВУ

ПЕРША ХВИЛЯ ВЕСНЯНОГО ПРИЗОВУ

10 квітня до Збройних Сил України відправилася перша хвиля весняного призову юнаків Ніжинського краю. Серед них, як повідомив ніжинський військовий комісар майор Володимир Якущенко, чотири міських хлопці та вісім з району – Сергій Артем’єв і Сергій Лаврінець (смт Лосинівка),

16:20 19.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь