Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЩОДО ЗАПОБІГАННЯ ОТРУЄННЯ  БДЖІЛ ВІД ЗАСОБІВ ЗАХИСТУ РОСЛИН

ЩОДО ЗАПОБІГАННЯ ОТРУЄННЯ БДЖІЛ ВІД ЗАСОБІВ ЗАХИСТУ РОСЛИН

Департамент агропромислового розвитку повідомляє, що з початком періоду інтенсивних робіт із захисту рослин з використанням пестицидів у сільському господарстві наростає протистояння між аграріями і бджолярами. Загострюється проблема охорони і захисту бджіл від отруєнь.

15:03 15.05.2018

ПРОГРАМА "ВЛАСНИЙ ДІМ"

ПРОГРАМА "ВЛАСНИЙ ДІМ"

У зв’язку  із запланованим поновленням фінансування заходів обласної Програми «Власний дім» із загального фонду Державного бюджету  населення  має можливість  отримання довгострокових пільгових кредитів під 3% річних для будівництва, добудови, реконструкції, придбання житла  або будівництва інженерних мереж у сільській місцевості.

15:00 15.05.2018

"ТАЛАНТ РОКУ- 2018"

"ТАЛАНТ РОКУ- 2018"

11  травня 2018 року в Лосинівці відбулося неповторне свято дитячої творчості –конкурс «Талант року - 2018». Його організаторами є благодійний фонд «Копиця», фундаторами якого є ніжинські підприємці Анатолій та Наталія Копиці. 

08:45 15.05.2018

ДОРОГІ НАШІ МАТЕРІ!

ДОРОГІ НАШІ МАТЕРІ!

Традиційно в кожну другу неділю травня українські родини відзначають День Матері. Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері. Шанобливе та поважне ставлення до матері, її високий авторитет у сім’ї і суспільстві за всіх часів були притаманні українському народу, а материнська любов була і залишається єдиною надійною, могутньою силою.

15:26 11.05.2018

ВІДБУЛИСЯ ЗАХОДИ З НАГОДИ ДНЯ ПЕРЕМОГИ

ВІДБУЛИСЯ ЗАХОДИ З НАГОДИ ДНЯ ПЕРЕМОГИ

9 травня в селищі Лосинівка  біля пам’ятника Невідомому Солдату відбулися урочисті заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні . 

15:48 10.05.2018

ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ, І 73-Ї РІЧНИЦІ ПЕРЕМОГИ НАД   НАЦИЗМОМ

ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ, І 73-Ї РІЧНИЦІ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ

Сьогодні в цей світлий  для всіх нас день вітаю Вас, дорогі ветерани, учасники бойових дій, жителі Лосинівської громади  з Днем  пам'яті  та  примирення,   з  73 річницею Перемоги над  нацизмом  у  Другій  світовій  війні. 

11:31 08.05.2018

ВІДБУВСЯ І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА»)

ВІДБУВСЯ І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА»)

З метою поліпшення виховної роботи з учнівською молоддю на основі традицій і звичаїв українського народу, формування у підростаючого покоління патріотичної свідомості, готовності до виконання громадських і конституційних обов'язків 03 травня 2018 року відбулося відкриття І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на території  лісу Галицької сільської ради. 

17:19 07.05.2018

ВІДКРИТТЯ ФУТБОЛЬНОГО СЕЗОНУ В СМТ.ЛОСИНІВКА

ВІДКРИТТЯ ФУТБОЛЬНОГО СЕЗОНУ В СМТ.ЛОСИНІВКА

5 травня на центральному стадіоні селища Лосинівка відбулося урочисте відкриття футбольного сезону. Цього дня вперше за поточний рік пройшли дві гри ІІІ туру Відкритого чемпіонату Ніжинського району серед команд Вищої ліги. 

17:07 07.05.2018

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ ЛОСИНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ МІСТОБУДУВАННЯ, БУДІВНИЦТВА,ВРЕГУЛЮВАННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН ТА ОХОРОНИ ПРИРОДИ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ ЛОСИНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ МІСТОБУДУВАННЯ, БУДІВНИЦТВА,ВРЕГУЛЮВАННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН ТА ОХОРОНИ ПРИРОДИ

У ході підготовки до пленарного засідання 19 сесії 8 скликання Лосинівської селищної ради 4 травня 2018 року відбулося засідання постійних комісій з питань містобудування,будівництва,врегулювання земельних відносин та охорони природи.

08:53 07.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь