Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРО ВИНИКНЕННЯ СПАЛАХУ ЗАХВОРЮВАННЯ НА АФРИКАНСЬКУ ЧУМУ СВИНЕЙ

ПРО ВИНИКНЕННЯ СПАЛАХУ ЗАХВОРЮВАННЯ НА АФРИКАНСЬКУ ЧУМУ СВИНЕЙ

Шановні мешканці громади! Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації   повідомляє про те , що згідно результатів лабораторних досліджень виявлено ДНК-вірус африканської чуми свиней у патологічному матеріалі відібраному від 2-х трупів диких кабанів, виявлених в мисливських угіддях військово-цивільної адміністрації селища Зайцеве Бахмутського району Донецької області. Будьте уважні та обережні, піклуйтесь про своїх домашніх тварин.

11:28 05.05.2018

УРЯД ОНОВЛЮЄ ПРОГРАМУ НАДАННЯ СУБСИДІЙ:БІЛЬШ СПРАВЕДЛИВО ТА АДРЕСНО

УРЯД ОНОВЛЮЄ ПРОГРАМУ НАДАННЯ СУБСИДІЙ:БІЛЬШ СПРАВЕДЛИВО ТА АДРЕСНО

Кабінет Міністрів України зробив важливий крок на шляху до монетизації субсидій. Передбачається, що вже в наступному опалювальному сезоні субсидії будуть видаватись живими грошима, а це означає, що їх отримувачі можуть залишати собі зекономлені в результаті ощадливого споживання кошти. Таким чином монетизація стане додатковим стимулом для енергоефективності.

11:40 04.05.2018

НА ТЕЛЯТ,  НАРОДЖЕНИХ В 2018 РОЦІ, ДЕРЖАВА ВИПЛАТИТЬ ГРОШІ

НА ТЕЛЯТ, НАРОДЖЕНИХ В 2018 РОЦІ, ДЕРЖАВА ВИПЛАТИТЬ ГРОШІ

Відповідно до пункт 9. порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 р. № 107 Дотація за молодняк надається на безповоротній основі фізичним особам за утримання ідентифікованого та зареєстрованого в установленому порядку молодняка великої рогатої худоби до тринадцятимісячного віку, який народився у господарствах фізичних осіб у поточному році.

17:16 03.05.2018

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ ЛОСИНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ ПЛАНУВАННЯ БЮДЖЕТУ, ФІНАНСІВ, КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ ЛОСИНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ ПЛАНУВАННЯ БЮДЖЕТУ, ФІНАНСІВ, КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

У ході підготовки до пленарного засідання 19 сесії 8 скликання Лосинівської селищної ради 2 травня відбулося засідання постійних комісій з питань планування бюджету, фінансів, комунальної власності селищної ради.

16:34 03.05.2018

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

03 травня 2018 року святкує свій ювілей чарівна жінка, прекрасна дружина, мама, бабуся, досвідчений педагог, директор Сальненського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІст. Надія Калініченко! Бути хорошим керівником дано не кожному, але колективу  з Вами дуже пощастило! Це справжній талант — бути таким професіоналом своєї справи. Надійна, життєрадісна, людина, яка завжди знає як поступити в будь-який ситуації, яка знає чим допомогти і як це правильно втілити в життя. Мудра жінка не з роками, а по життю.

12:39 03.05.2018

ДО УВАГИ ПАСІЧНИКІВ

ДО УВАГИ ПАСІЧНИКІВ

4,5 ,6 травня  Сільськогосподарське господарство з обмеженою відповідальністю «Рід» буде проводити  обробку своїх полів. Будь ласка, будьте уважні при необхідності  приймайте міри по охороні бджіл від можливого отруєння.

12:27 03.05.2018

ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ  В САЛЬНЕНСЬКОМУ НВК "ЗНЗ-ДНЗ" І-ІІІ СТ.

ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ В САЛЬНЕНСЬКОМУ НВК "ЗНЗ-ДНЗ" І-ІІІ СТ.

27 квітня 2018 року в Сальненському НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів пройшов День цивільного захисту. Такий захід в закладі загальної середньої освіти проходив вперше, адже школа стала базовим закладом освіти з питань ЦЗ у 2017-2018 навчальному році.

08:58 03.05.2018

СУМУЄ ВІТЕР – РЕКВІЄМ В ПОЛЯХ

СУМУЄ ВІТЕР – РЕКВІЄМ В ПОЛЯХ

26 квітня 1986 року  годинник життя відраховує 32- й рік Чорнобильської катастрофи. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Згадати загиблих та віддати шану живим, зібралися сьогодні на мітинг-реквієм біля пам’ятного знаку ліквідаторам Чорнобильської АЕС у селищі Лосинівка представники Лосинівської ОТГ, Ніжинської районної державної адміністрації та Ніжинської районної ради, ліквідатори аварії на ЧАЕС, жителі громади та учні школи.

16:46 26.04.2018

1-Й РАЙОННИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС "ПОТЯГ БЕЗПЕКИ"

1-Й РАЙОННИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС "ПОТЯГ БЕЗПЕКИ"

25 квітня 2018 року мала нагоду відвідати Перший районний фестиваль-конкурс «Потяг Безпеки», який проводився з метою попередження торгівлі людьми через формування обізнаної, впевненої, відповідальної та соціально активної особистості на базі комунального позашкільного навчального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості»(директор Микола Борщ).

09:39 26.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь