A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЛІТНІЙ ВІДПОЧИНОК ШКОЛЯРІВ

ЛІТНІЙ ВІДПОЧИНОК ШКОЛЯРІВ

Відпочинок. Табір. Літні канікули. Для дітей – це радість, змога пізнати себе і навколишній світ, зустріти  нових друзів, добре відпочити, набратися сил і здоров’я.

16:36 21.06.2018

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

У рамках адміністративно-територіальної реформи у Ніжинському районі утворена у грудні 2016 року – Лосинівська ОТГ. З метою наближення соціальних послуг до клієнтів, відповідно до наказу Міністерства соціальної політики від 21.06.2017 року  №1030 «Про деякі питання діяльності об’єднаної територіальної громади щодо надання послуг із соціальної підтримки населенню» у кожній з об’єднаних громад діє доступна для людей система оперативного і безперешкодного реагування на їх потреби у сфері соціального захисту.

09:30 21.06.2018

ПРАВОВА ДОПОМОГА ЛЮДЯМ, ЩО ЖИВУТЬ З ВІЛ/СНІД ТА ХВОРИМ НА ТУБЕРКУЛЬОЗ

ПРАВОВА ДОПОМОГА ЛЮДЯМ, ЩО ЖИВУТЬ З ВІЛ/СНІД ТА ХВОРИМ НА ТУБЕРКУЛЬОЗ

Отримання безоплатної правової допомоги для людей, що живуть з ВІЛ/СНІД, уразливих до зараження ВІЛ та хворих на туберкульоз в громадській приймальні громадської організації МАRТ (приймальня Української Гельсінської спілки з прав людини в м. Чернігів):

16:18 19.06.2018

ХХХ РАЙОННИЙ ТУРИСТСЬКО-КРАЄЗНАВЧИЙ ЗЛІТ

ХХХ РАЙОННИЙ ТУРИСТСЬКО-КРАЄЗНАВЧИЙ ЗЛІТ

Відповідно до річного плану роботи відділу освіти Ніжинської районної державної адміністрації, відділу освіти сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради, районного методичного кабінету на 2018 рік, та з метою популяризації туризму, здорового способу життя серед учнівської молоді, підвищення рівня підготовки учасників змагань і керівників команд, безпеки проведення туристських подорожей, узагальнення, пропаганди та розповсюдження кращого досвіду організації туристсько-краєзнавчої роботи з дітьми, з 11 по 14 червня 2018 року в урочищі «Піскуново» (Бурківська сільська рада) відбувся ХХХ районний туристсько-краєзнавчий зліт.

17:34 17.06.2018

МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ НІЖИНСЬКОГО РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ НІЖИНСЬКОГО РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

В усі часи і періоди історії людства більше за скарби та всіляке надбання цінувалося здоров’я людини. Тому і професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшановніших, бо лікар уособлює світогляд, духовність і найголовніше призначення людини – творити добро.

14:53 16.06.2018

ПАМ'ЯТКА

ПАМ'ЯТКА

(витяг з нормативно-правових актів у сфері поводження з пестицидами та агрохімікатами)  для населення, сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, власників дачних та індивідуальних господарств

09:51 14.06.2018

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС "ВІДРОДЖЕННЯ СЕЛА, ЙОГО ДУХОВНОСТІ І КУЛЬТУРИ"

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС "ВІДРОДЖЕННЯ СЕЛА, ЙОГО ДУХОВНОСТІ І КУЛЬТУРИ"

 У червні в с.Піски Бахмацького району на Чернігівщині щорічно проходить Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Відродження села, його духовності і культури». Програма фестивалю дуже цікава, різноманітна, насичена. Одним словом – захоплююча.

15:24 11.06.2018

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Ось і настала найулюбленіша пора року кожного школяра - довгоочікуване літечко. Час, коли нарешті можна відпочити від навчання, на певний час забути про уроки й насолоджуватися безтурботними, сонячними митями дитинства. 

14:41 11.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь