A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДЕЛЕГАЦІЯ В ЛОСИНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

ДЕЛЕГАЦІЯ В ЛОСИНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

21 жовтня 2021 року з робочою поїздкою відвідали Лосинівську громаду  перша заступниця голови Ніжинської районної державної адміністрації Інна Горобей, разом із заступницею голови Ніжинської РДА Людмилою Желадою та керівниками структурних підрозділів Ніжинської РДА.

12:15 24.10.2022

КРОКУЄМО ДО ПЕРЕМОГИ РАЗОМ

КРОКУЄМО ДО ПЕРЕМОГИ РАЗОМ

Наші захисники невпинно продовжують обороняти Україну від окупантів, а українці, намагаються бути їхньою гідною опорою та підтримкою у тилу. Працівники культури, освіти та небайдужі жителі громади активно працюють на допомогу нашим захисникам: плетуть маскувальні сітки, виготовляють окопні свічки, печуть смаколики та збирають посильну продуктову допомогу!

16:16 20.10.2022

УВАГА!

УВАГА!

Шановні жителі Лосинівської громади, ворог обстріляв об'єкти енергетичної інфраструктури! Від сьогодні в Україні вводитися обмеження постачання електроенергії. Починаючи із 7:00 до 23:00 години необхідно мінімізувати користування електроенергією. Це стосується жителів громади, підприємців, організацій та установ, якщо цього не зробити – слід готуватися до тимчасових відключень. Просимо обмежити використання електроенергії!

15:30 20.10.2022

ПРО ПОЧАТОК ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

ПРО ПОЧАТОК ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

Відповідно до розпорядження селищного голови № 85 від 20 жовтня 2022 року «Про початок опалювального сезону на 2022-2023 роки по Лосинівській територіальній громаді», розпочати опалювальний сезон з 28.10.2022 року по  установах, організаціях та закладах освіти Лосинівської селищної ради.

11:26 20.10.2022

ДО УВАГИ ОТРИМУВАЧІВ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ!

ДО УВАГИ ОТРИМУВАЧІВ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ!

Через війну багато українців втратили житло. Аби забезпечити житлом вимушених переселенців, які перемістилися у період воєнного стану в безпечніші місця, та допомогти тим українцям, які безоплатно їх прихистили, Уряд ініціював соціальну програму «Прихисток».

16:16 19.10.2022

ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ : НЕ МОЖНА НЕХТУВАТИ СИГНАЛАМИ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ!

ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ : НЕ МОЖНА НЕХТУВАТИ СИГНАЛАМИ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ!

Від початку збройної агресії російської федерації проти України сигнал, який сповіщає про повітряну тривогу, став частиною буденного життя українців. Пам’ятайте, ми воюємо з підлим та жорстоким ворогом, який масово обстрілює цивільну й критичну інфраструктуру, у зв’язку з цим можуть бути перебої зі світлом, водопостачанням та зв'язком.

11:21 18.10.2022

ЩОТИЖНЕВА НАРАДА ПРИ СЕЛИЩНОМУ ГОЛОВІ: ГРОМАДА МАЄ РЕТЕЛЬНО ПІДГОТУВАТИСЯ ДО ЗИМИ

ЩОТИЖНЕВА НАРАДА ПРИ СЕЛИЩНОМУ ГОЛОВІ: ГРОМАДА МАЄ РЕТЕЛЬНО ПІДГОТУВАТИСЯ ДО ЗИМИ

Сьогодні, 17 жовтня 2022 року, селищний голова  Анатолій Стрілець провів щотижневу робочу  нараду з працівниками структурних підрозділів селищної ради, на який представив присутнім директора КНП «Лосинівський ЦПМСД» Лосинівської селищної ради – Дідиченка   Миколу Петровича.

12:41 17.10.2022

СМАКОЛИКИ ДЛЯ ЗСУ З НАГОДИ ПОКРОВИ І КОЗАЦЬКИХ СВЯТ

СМАКОЛИКИ ДЛЯ ЗСУ З НАГОДИ ПОКРОВИ І КОЗАЦЬКИХ СВЯТ

Сьогодні в Україні відзначають кілька важливих державних свят, пов’язаних з військовою відвагою і славною козацькою історією нашої країни. Це – День Козацтва,  День захисників і захисниць України та свято Покрови Пресвятої Богородиці . З нагоди свят Лосинівська територіальна громада привітала службовців військових частин м. Ніжина, в яких проходять службу і мешканці нашої громади та подякували  Героям за їхню мужність, за те що  борються за нашу Батьківщину, захищають нас від кровожадного рашистського агресора, побажали міцного здоров’я, витримки і найскорішої Перемоги.

12:21 14.10.2022

У НАШІЙ ГРОМАДІ – ПОКРОВСЬКА ТОЛОКА

У НАШІЙ ГРОМАДІ – ПОКРОВСЬКА ТОЛОКА

Осіння пора! Як заворожує вона своєю красою. Ще вчора сонечко гріло по-літньому, а сьогодні непомітно вступила в свої права чарівниця-осінь. Але крім краси, ми ще отримуємо багато роботи: впорядкувати клумби, зібрати опале листя та гілки, навести лад на всій території, підготуватись до зими.

16:30 13.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь