A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ ТЕБ ТА НС

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ ТЕБ ТА НС

04 липня 2022 року під головуванням селищного голови Анатолія Стрільця, було проведено засідання  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  Лосинівської селищної ради.

09:16 05.08.2022

РЕМОНТ ДОРІГ

РЕМОНТ ДОРІГ

На території Лосинівської  територіальної громади розпочали  проводить ямковий ремонт доріг обласного значення,  які обслуговуються  службою автомобільних доріг.

09:15 05.08.2022

ПОТРЕБУЮТЬ НАШОЇ ПІДТРИМКИ

ПОТРЕБУЮТЬ НАШОЇ ПІДТРИМКИ

В нелегкий для України час, найціннішим та найбільшим людським даром є вміння творити добро, підтримати та допомогти.  Все частіше й частіше в нашу громаду прибувають переселенці з окупованих територій. Сьогодні до селищного голови Анатолія Стрільця, звернулася родина переселенців з Херсона.  Склад сім’ї родини 7 осіб, 5- дорослих та 2- дитини.

16:56 03.08.2022

РОБОТИ З БЛАГОУСТРОЮ ТРИВАЮТЬ

РОБОТИ З БЛАГОУСТРОЮ ТРИВАЮТЬ

Що таке любов до рідного краю, до місця, де ти народився, де живеш, де жили-працювали твої діди та батьки? Це відчуття рідного, близького. Саме такі відчуття мають чоловіки  з вул. Незалежності, які проявили ініціативу по санітарній  розчистці узбіччя дороги та кладовищ.

16:18 03.08.2022

НЕ МОЖНА НЕХТУВАТИ СИГНАЛАМИ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ!

НЕ МОЖНА НЕХТУВАТИ СИГНАЛАМИ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ!

Від початку збройної агресій росії на територію України сигнал, який сповіщає про повітряну тривогу, став частиною буденного життя жителів. Але це зовсім не привід звикати до його звучання та розслаблятися!

16:31 01.08.2022

ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ: ЯК ШВИДКО МИ ВСЕ ЗАБУЛИ…

ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ: ЯК ШВИДКО МИ ВСЕ ЗАБУЛИ…

Шановні мешканці Лосинівської  територіальної громади! На території нашої громади, дякуючи Богу та нашим захисникам, все спокійно та контрольовано. Але мене сьогодні дивує те, як швидко вдалось нам забути про всі березневі жахіття. І на сьогоднішній день  кожен має усвідомлювати те, що зараз відбувається і тримати руку на пульсі,  адже війна – триває.

11:49 01.08.2022

ЛОСИНІВСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА ОТРИМАЛА ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

ЛОСИНІВСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА ОТРИМАЛА ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

Вже не вперше наша громада отримує гуманітарну допомогу за сприяння народного депутата України  - Валерія Зуба. Сьогодні завдяки підтримці  Валерія Олексійовича, громада отримала засоби особистої  гігієни для жінок та вітамінізовані напої для дітей з ослабленим здоров’ям (віком від 1 до 5 років).

15:49 29.07.2022

НА ЗАСІДАННІ ВИКОНКОМУ

НА ЗАСІДАННІ ВИКОНКОМУ

29 липня 2022 року під головуванням селищного голови Анатолія Стрільця,  відбулося засідання виконавчого комітету Лосинівської селищної ради. На початку засідання  присутні  вшанували хвилиною мовчання патріотів, мирних громадян, захисників і захисниць України, які загинули з часу повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України.

11:59 29.07.2022

ПРО ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ОБІЗНАНОСТІ НАСЕЛЕННЯ З ПИТАНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

ПРО ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ОБІЗНАНОСТІ НАСЕЛЕННЯ З ПИТАНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Державна служба України з надзвичайних ситуацій на виконання протокольного рішення № 19 наради керівництва Міністерства внутрішніх справ України та органів системи МВС від 18.07.2022, з метою підвищення рівня обізнаності населення щодо правил поведінки в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру розробила Примірний алгоритм дій населення за сигналами оповіщення цивільного захисту (в навчальних закладах, у міському транспорті, торговельних закладах) (додається), який розміщено на офіційному вебсайті ДСНС за посиланням : https://dsns.gov.ua/uk/metodichni-rekomendaciyi .

16:00 28.07.2022

28 ЛИПНЯ - ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ!

28 ЛИПНЯ - ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ!

Шановна громадо! Вітаю з новим святом - Днем Української Державності, який цього року вперше відзначається у нашій країні. Указ про запровадження цього свята був підписаний Президентом України №423 від 24.08.2021року.

09:56 28.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь