A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІДБУЛАСЯ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ

ВІДБУЛАСЯ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ

12 липня 2022 року під головуванням селищного голови Анатолія Стрільця, відбулося засідання 19 (позачергової) сесії 8 скликання. На порядок денний виносилось 7 питань. На засіданні були присутні депутати селищної ради, старости старостинських округів, начальники структурних підрозділів. На початку засідання  присутні  вшанували хвилиною мовчання патріотів, мирних громадян, захисників і захисниць України, які загинули з часу повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України. Основним питанням засідання сесії - про встановлення та затвердження місцевих податків та зборів на території Лосинівської  селищної ради на 2023 рік.

16:32 12.07.2022

ІРИНА ВЕРЕЩУК В ЛОСИНІВСЬКІЙ  ГРОМАДІ

ІРИНА ВЕРЕЩУК В ЛОСИНІВСЬКІЙ  ГРОМАДІ

У рамках робочого візиту, перебуваючи на Чернігівщині,  12 липня 2022 року нашу громаду відвідала  Віце-прем'єр-міністр – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук. У супроводі селищного голови  Анатолія Стрільця побували в с.Перемога та відвідали родину Ременюк Лідії Олексіївни. Поспілкувалися з родиною, обговорили побутові проблеми.

16:24 12.07.2022

ШАНОВНІ ДЕПУТАТИ ЛОСИНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ШАНОВНІ ДЕПУТАТИ ЛОСИНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Запрошуємо Вас взяти участь у  засіданні 19 позачергової сесії 8 скликання Лосинівської селищної ради, яка відбудеться 12 липня  2022 року  о 14:00 год. Засідання постійних комісій відбудеться 12 липня 2022 року  о 13:00 год. 

15:47 11.07.2022

НЕ ІГНОРУЙТЕ СИГНАЛ "ПОВІТРЯНА ТРИВОГА"

НЕ ІГНОРУЙТЕ СИГНАЛ "ПОВІТРЯНА ТРИВОГА"

До уваги мешканців міста Ніжина та району! Загроза обстрілу населених пунктів Чернігівщини військами рф нікуди не зникла! Тому, почувши звук сирени чи отримавши повідомлення «Повітряна тривога» на телефоні в sms-повідомленні чи мобільному додатку, терміново пройдіть в укриття.

12:23 07.07.2022

НАДІЙШЛА ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА У ВИГЛЯДІ ПРОДУКТОВИХ НАБОРІВ

НАДІЙШЛА ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА У ВИГЛЯДІ ПРОДУКТОВИХ НАБОРІВ

В цей нелегкий для України час, коли все більше людей потребує турботи та допомоги стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово що такі люди все таки є. Завдяки сприянню народного депутата України Валерія Зуба Лосинівська територіальна громада отримала продуктові набори  від Благодійної організації «Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні» в кількості 470 шт.

12:22 05.07.2022

ЯК ДІЯТИ, ЯКЩО ВИ СТАЛИ ЖЕРТВОЮ НАСИЛЬСТВА

ЯК ДІЯТИ, ЯКЩО ВИ СТАЛИ ЖЕРТВОЮ НАСИЛЬСТВА

Унаслідок широкомасштабної агресії російської федерації проти України в регіоні виникла необхідність у збільшенні рівня інформування населення щодо порядку дій у випадку, якщо особа стала свідком або жертвою сексуального насильства, вчиненого представниками держави-агресора, жертвою торгівлі людьми. Украй важливо забезпечити осіб, які постраждали від насильства та торгівлі людьми, медичною, соціальною, психологічною та безоплатною правовою допомогою, іншими видами соціальних послуг.  

11:11 01.07.2022

УВАГА!

УВАГА!

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради повідомляє про можливість безкоштовного отримання належних послуг для осіб, постраждалих від сексуального насильства, вчиненого представниками держави-агресора.

10:55 01.07.2022

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Сьогодні під головуванням селищного голови Анатолія Стрільця, відбулося засідання виконавчого комітету Лосинівської селищної ради. У ході засідання розглянуто важливі питання з різних сфер життєдіяльності громади.

16:06 30.06.2022

UNITED24- ІНІЦІАТИВА ПРЕЗЕДЕНТА УКРАЇНИ

UNITED24- ІНІЦІАТИВА ПРЕЗЕДЕНТА УКРАЇНИ

Завдання фандрейзингової платформи – стати головним вікном для збору пожертв на підтримку Украіїни. Кошти надходять на рахунки Національного банку України та спрямовуються профільними міністерствами на найголовніші потреби

12:31 30.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь