A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини

Дата: від до Скинути

ОЦІНЮВАЛИ РІВЕНЬ СПРОМОЖНОСТІ ВЛАДИ

ОЦІНЮВАЛИ РІВЕНЬ СПРОМОЖНОСТІ ВЛАДИ

Вперше на території Лосинівської громади працювала старший програмний спеціаліст програми DOBRE в офлайн режимі – Наталія Сафронова. Мета її візиту – оцінка індексу спроможності влади (PMC). Проводиться ця оцінка щоб визначитись де на даний момент знаходиться громада, в якому напрямку розвитку їй рухатись і яким шляхом.

15:56 26.02.2021

ВІД ПОЗИЦІЇ ШНЯКІВЧАН ЗАЛЕЖАТИМЕ ДОЛЯ ЗЕМЛІ

ВІД ПОЗИЦІЇ ШНЯКІВЧАН ЗАЛЕЖАТИМЕ ДОЛЯ ЗЕМЛІ

Проблема землі у Лосинівській громаді стоїть гостро. Надія одержати до 2 га землі у власне користування, що передбачено законом, не полишає сільських мешканців. Не обійшла ця проблема і жителів села Шняківка. Щоб розв’язати її, вони навіть земельну комісію утворили. На одному з її засідань побували селищний голова Анатолій Стрілець та працівники земельного відділу громади.

19:22 25.02.2021

Презентація Академії Жіночого Лідерства в рамках програми   “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)” для активних жінок Лосинівської ТГ Чернігівської області

Презентація Академії Жіночого Лідерства в рамках програми “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)” для активних жінок Лосинівської ТГ Чернігівської області

А Н О Н С Презентація Академії Жіночого Лідерства в рамках програми “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)” для активних жінок Лосинівської ТГ Чернігівської області

17:23 25.02.2021

УВАГА! ОЖЕЛЕДИЦЯ!

УВАГА! ОЖЕЛЕДИЦЯ!

Щорічно Міністерством охорони здоров'я України реєструється сумна статистика травмувань, пов'язаних з ожеледдю: за небезпечний сезон лікарі надають допомогу тисячам громадян, які постраждали при ожеледиці. Намагайтеся дотримуватися простих рекомендацій, щоб уберегтися від значних неприємностей під час ожеледиці.

16:58 23.02.2021

ПОДЯКА СПОНСОРУ

ПОДЯКА СПОНСОРУ

Селищний голова Анатолій Стрілець, виконавчий комітет Лосинівської селищної ради та колектив Лосинівського пункту Ніжинського відділення Чернігівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф висловлює щиру подяку директору СТОВ «Рід» - Миколі Чуприні за надану фінансову підтримку для закупівлі автозапчастин для автомобіля швидкої допомоги.

16:06 23.02.2021

НАЛАГОДЖУЄМО СПІВПРАЦЮ

НАЛАГОДЖУЄМО СПІВПРАЦЮ

22 лютого 2021 року селищний голова Анатолій Стрілець провів робочу нараду з поліцейським офіцером громади Романом Крючком та дільничним інспектором поліції Вірою Новік.

15:32 23.02.2021

ШАНОВНІ ДЕПУТАТИ ЛОСИНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ШАНОВНІ ДЕПУТАТИ ЛОСИНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Запрошуємо Вас взяти участь у засіданні 5 (позачергової) сесії 8 скликання Лосинівської селищної ради, яка відбудеться 24 лютого 2021 року о 13:00 год. в приміщенні Лосинівської селищної ради. Засідання постійних комісій відбудеться 24 лютого 2021 року о 10:00 год. в приміщенні Лосинівської селищної ради.

09:13 22.02.2021

В ЛОСИНІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИТО "ПОЛІЦЕЙСЬКУ СТАНЦІЮ"

В ЛОСИНІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИТО "ПОЛІЦЕЙСЬКУ СТАНЦІЮ"

У зв’язку з новим адміністративно-територіальним поділом України зміни відбуваються і в Національній поліції. Зокрема, стартував проект – «Поліцейський офіцер громади». Його основна мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який працюватиме виключно на території громади.Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

20:47 18.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь