A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини

Дата: від до Скинути

РЕОРГАНІЗАЦІЯ ПЕРЕМОЗЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

06 січня 2021 року комісія з реорганізації на чолі з Лосинівським селищним головою - Анатолієм Стрільцем з робочим візитом перебувала на території Перемозького старостинського округу з метою передачі-прийому документів та майна від сільської ради, яка приєдналась до Лосинівської громади.

14:45 06.01.2021

РЕОРГАНІЗАЦІЯ ТРИВАЄ

Сьогодні 5 січня 2021 року комісія з реорганізації на чолі з селищним головою - Анатолієм Стрільцем перебувала в Галицькому та Світанківському старостинських округах по прийняттю-передачі комунального майна.

13:31 06.01.2021

РЕОРГАНІЗАЦІЯ ДАНИНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Сьогодні 4 січня 2021 року комісія з реорганізації на чолі з Лосинівським селищним головою - Анатолієм Стрільцем з робочим візитом перебувала в Данинському старостинському окрузі.

19:56 04.01.2021

ВІДБУЛАСЯ  ЩОТИЖНЕВА НАРАДА

04 січня 2021 року  селищний голова Анатолій Стрілець, провів робочу нараду. На нараді були присутні начальники відділів та працівники апарату Лосинівської селищної ради.

18:09 04.01.2021

ПЕРЕДСВЯТКОВІ МОМЕНТИ РАДОСТІ

Остання сторінка в календарі 2020 року… У буденних клопотах знаходиться хвилинка для дуже важливих справ, які несуть з собою тепло, турботу, увагу і часточку щастя для діток.

12:58 31.12.2020

ПЕРШІ ДНІ РОБОТИ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ АНАТОЛІЯ СТРІЛЬЦЯ

3 грудня 2020 року відбулася перша сесія Лосинівської селищної ради, на якій Анатолія Олексійовича Стрільця обрано на посаду Лосинівського селищного голови. Робота селищного голови різностороння та багатогранна. Багато різних якостей потрібно людині, аби бути хорошим керівником. Одна з найважливіших – бачити та вирішувати проблеми кожного мешканця громади, вміти знаходити компроміс. Тому, з перших днів роботи Анатолій Стрілець розпочав робочі поїздки по всіх населеним пунктам громади, аби більш детально вивчити всі актуальні питання та проблеми мешканців сіл.

15:24 30.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь