A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

29 січня своє професійне свято відзначають працівники пожежної охорони. Це люди, які обрали одну з найскладніших професій, покликану боротися із небезпечною стихією – вогнем. Тисячі успішно ліквідованих пожеж і врятованих із вогню людей – це, мабуть, найкраще підтвердження особливої важливості та благородності даної професії.

20:42 29.01.2021

НАВЧАННЯ ІЗ ЕФЕКТИВНИХ КОМУНІКАЦІЙ ДЛЯ ГОЛІВ ГРОМАД

НАВЧАННЯ ІЗ ЕФЕКТИВНИХ КОМУНІКАЦІЙ ДЛЯ ГОЛІВ ГРОМАД

Лосинівський селищний голова Анатолій Стілець з 25 по 26 січня 2021 року в м. Чернігів прийняв участь у тренінгу з публічних комунікацій для голів громади. Організатор навчання Український кризовий медіа-центр у рамках Програми USAID DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність».

20:12 29.01.2021

З'ЯВИВСЯ НОВИЙ АВТОМОБІЛЬ

З'ЯВИВСЯ НОВИЙ АВТОМОБІЛЬ

Селищний голова Анатолій Стрілець, виконавчий комітет Лосинівської селищної ради, всі мешканці громади висловлють щиру подяку народному депутату України Анатолію Гуньку, співзасновнику ГО "Правозахист плюс" Ігорю Калініченку та всім небайдужим людям, які доклали максимум зусиль для того, аби з’явився новий автомобіль екстренної медицини в Лосинівському пункті Ніжинської станції екстренної медичної допомоги.

20:01 29.01.2021

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ПРОВІВ ВИЇЗДНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ПРОВІВ ВИЇЗДНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

Відповідно до плану роботи Лосинівської селищної ради сьогодні селищний голова Анатолій Стрілець провів виїзні приймальні у Терешківці, Шняківці, Сальному. Разом з головою прийом поводили заступник, керуючий справами виконавчого комітету Оксана Мелашенко, спеціаліст-землевпорядник селищної ради Лідія Заболотня, старости Лідія Смоленська та Тетяна Улько.

22:24 27.01.2021

ПРОДОВЖУЄМО ЗНАЙОМСТВО З ГРОМАДАМИ, ЩО ДОЄДНАЛИСЬ

ПРОДОВЖУЄМО ЗНАЙОМСТВО З ГРОМАДАМИ, ЩО ДОЄДНАЛИСЬ

Сьогодні відпрацьовували Перемозький старостинський округ. В.о. начальника служби у справах дітей Лариса Темчурова та фахівець з соціальної роботи виконавчого комітету Лосинівської селищної ради Зоя Гарда знайомились з родинами, які потребують соціального супроводу і підтримки в селах Гармащина, Богданівка, Перемога та Чистий Колодязь.

19:49 27.01.2021

ГОВОРИЛИ ПРО БЕЗОПЛАТНУ ПРАВОВУ ДОПОМОГУ

ГОВОРИЛИ ПРО БЕЗОПЛАТНУ ПРАВОВУ ДОПОМОГУ

22 січня 2021 року до Лосинівської селищної ради з робочим візитом прибули  представники Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги - Олена Іванова, Анна Величко та Ольга Пабат.

12:11 23.01.2021

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ  ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ  ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

22 січня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Лосинівської селищної ради, яке пройшло під головуванням селищного голови Анатолія Стрільця. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

12:01 23.01.2021

УРОЧИСТІ ЗАХОДИ ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

УРОЧИСТІ ЗАХОДИ ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Сьогодні Україна відзначає День Соборності - 102-у річницю Акта  злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, знакову подію в історії національного державотворення. З нагоди державного свята у залі засідань селищної ради відбулись урочисті заходи.

19:56 22.01.2021

УВАГА!

УВАГА!

Оголошення про намір зміни тарифу на виробництво та постачання теплової енергії, що виробляється на установках з використанням  альтернативних джерел енергії.

17:18 22.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь