Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЗУСТРІЧ З БАТЬКІВСЬКИМ КОЛЕКТИВОМ ТА ПРАЦІВНИКАМИ ДАНИНСЬКОЇ  ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ

ЗУСТРІЧ З БАТЬКІВСЬКИМ КОЛЕКТИВОМ ТА ПРАЦІВНИКАМИ ДАНИНСЬКОЇ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ

24 березня цього року відбулись збори батьківського колективу та працівників Данинської початкової школи. У зборах взяли участь голова Лосинівської селищної ради Анатолій Стрілець, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Оксана Мелашенко, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Віктор Кільовий, начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою, архітектури, містобудування та земельних відносин Анатолій Литовченко. 

17:41 24.03.2021

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ДЕКЛАРУВАННЯ!

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ДЕКЛАРУВАННЯ!

Повідомляємо, що відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» до 01 квітня 2021 року вам необхідно подати електронну декларацію за 2020 рік на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) https://nazk.gov.ua/.

20:07 22.03.2021

ДРУГИЙ ВІЗИТ ПО СТРАТЕГІЧНОМУ ПЛАНУВАННЮ

ДРУГИЙ ВІЗИТ ПО СТРАТЕГІЧНОМУ ПЛАНУВАННЮ

Протягом 18-19 березня з другим візитом на території Лосинівської громади працювали представники польсько-української експертної групи Програми DOBRE у складі Пшемислава Фенриха, Магдалени Братко та Оксани Колісник. Вони продовжили ознайомлення з громадою, розпочате у лютому цього року, та провели ключовий для підготовки діагностичного звіту щодо сталого розвитку громади захід – опрацювання SWOT- аналізу громади.

19:39 22.03.2021

ВІДБУЛАСЬ РОБОЧА НАРАДА

ВІДБУЛАСЬ РОБОЧА НАРАДА

22 березня 2021 року під керівництвом Лосинівського селищного голови Анатолія Стрільця, відбулася робоча нарада з керівниками структурних підрозділів Лосинівської селищної ради.

18:16 22.03.2021

ШАНОВНІ ДЕПУТАТИ ЛОСИНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ШАНОВНІ ДЕПУТАТИ ЛОСИНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Запрошуємо Вас взяти участь у засіданні 6 сесії 8 скликання Лосинівської селищної ради, яка відбудеться 30 березня  2021 року о 13:00 год. в приміщенні Лосинівської селищної ради.

13:57 22.03.2021

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА І ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА І ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ

Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення! Прийміть найщиріші привітання з професійним святом!

07:47 21.03.2021

КРАЄЗНАВЧЕ ДОСЛІДЖЕННЯ

КРАЄЗНАВЧЕ ДОСЛІДЖЕННЯ

Вчителі історії Сальненського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів Надія Калініченко та Таміла Сукач розробили навчально-краєзнавчий посібник «Одарка Романова – маловідоме ім’я Ніжинського краю». Автори яскраво висвітлили життєвий шлях Одарки, яка народилася в селі Сальне.

13:22 19.03.2021

ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У НАВЧАННІ

ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У НАВЧАННІ

Сьогодні, 17 березня 2021 року працівники Лосинівської селищної ради пройшли навчання в Навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області з питання «Основні заходи захисту населення від надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру, що здійснюються на об’єкті господарської діяльності».

20:26 17.03.2021

МІСЦЕВИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗВИТОК-ПІДТРИМКА DOBRE ДЛЯ ГРОМАД-ПАРТНЕРІВ

МІСЦЕВИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗВИТОК-ПІДТРИМКА DOBRE ДЛЯ ГРОМАД-ПАРТНЕРІВ

16 березня відбулась перша онлайн зустріч членів робочої групи з місцевого економічного розвитку Лосинівської територіальної громади, яка була затверджена розпорядженням селищного голови № 37 від 12.03.2021 року, з консультантами Програми DOBRE з місцевого економічного розвитку (МЕР) Петром Лазарчуком та Віталієм Юрків.

19:59 17.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь